Instruktörer | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Instruktörer

Publicerat | maj 15, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Instruktörer

Instruktörer  hos Nannynu!

Alla instruktörer på Nannynu! följer hlr-rådets riktlinjer.

Christine Saverstam

Tid hos oss: Christine har arbetat för Nannynu! sedan 2014
Erfarenhet: Christine är i grunden barnsjuksköterska och arbetar till vardags på en av Sveriges största akutmottagningar för barn. Hon har lång erfarenhet av utbildning av personal inom akutsjukvården samt SOS Alarm. Utöver yrket som barnsjuksköterska har hon även specialistkompetens inom ämnet akuta bedömningssystem och har arbetat mycket med implementering av detta inom barnakutsjukvården i Stockholm.

Läs mer: Christine driver företaget Mitralis Information som är inriktat på barnolycksfalls utbildningar till barnvakter samt föräldrar men hon håller även kurser i pediatrik på Karolinska institutet.

Gun-Maj Rydén

Tid hos oss: Gun-Maj har varit med sedan starten av Nannynu! år 2007
Erfarenhet: Gun-Maj har arbetat som barnsjuksköterska på en av Stockholms största barnsjukhusmottagningar

Charlotte Fromy

Tid hos oss: Charlotte har arbetat för Nannynu! sedan 2011
Erfarenhet: Charlotte är sjuksköterska på operation och är certifierad instruktör i barn och vuxen HLR, D-HLR och skol-HLR.

Läs mer: Charlotte driver företaget Hlr Coaching mot företag och kommuner inom barn, vuxen och D-hlr.

”Hjärt – och lungräddning är bra att alla kan, eftersom det faktiskt räddar liv. Om fler skaffar sig denna kunskap, skulle många fler liv kunna räddas varje år. Det är inte svårt att lära sig och de allra flesta kan rädda liv genom att lära sig detta.”

 

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier