Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | maj 14, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Att få ta del av hur det går för barnvakt och familj tycker vi är väldigt roligt och viktigt. Vi arbetar mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går. Varje dag får vi in fina ord från barnvakter och familjer, nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:

Hej Elina,
Det går superbra med båda familjerna jag jobbar med! Jag är verkligen nöjd med familjerna ni hittade till mig. Tack så mycket för hjälpen. Vänliga hälsningar, Victoria

Hej Lina,
Efter varje gång jag jobbat ringer jag min mamma och berättar hur glad jag är att jag fått en sån himla underbar familj. Flickan växer och kan snart prata vilket är helt magiskt då jag varit med sen hon bara kunde säga mamma. Båda barnen är så nära hjärtat hos mig så det är helt fantastiskt! Föräldrarna är också hur underbara som helst. Känner verkligen att jag kommit dem alla närmare, och det känns underbart! Så allt går toppen verkligen! Med vänlig hälsning Danielle

Citat från kunder:

Hej Lina,
Det går utmärkt, vi ser på Rebecka nästan som en familjemedlem, barnen bryr sig inte om när vi kommer eller går och är alltid glada och nöjda – det är det bästa betyg man kan få av oss (barnen). Hon är påhittig, kreativ och pedagogisk på alla vis. Dessutom ställer hon alltid upp i den mån hon kan.  Jag blir jätteglad att höra att även hon trivs med oss – vi skulle vara lyckligt lottade om vi fick ha henne kvar hos oss tills hon är klar med sin utbildning. Som hon för övrigt är som klippt och skuren för. Med vänlig hälsning Olle

Hej Lina,
Vi tycker att vi är så lyckligt lottade som fått kontakt med Elin, en riktig pärla, och barnen gillar henne jättemycket. Med vänlig hälsning Anna

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier