Nannynu! expanderar till Uppsala | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! expanderar till Uppsala

Publicerat | maj 6, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! expanderar till Uppsala


Nannynu Uppsala (2)


Vi är Sveriges marknadsledande barnvaktsföretag med barnvakter i världsklass. Vi erbjuder barnpassning i hela Stockholmsområdet och tar nu nästa steg och expanderar till Uppsala!

Vi har börjat få in barnvakter i Uppsalatrakten och slår nu upp dörrarna för Uppsalas barnfamiljer. Bor du i Uppsala och söker en barnvakt i världsklass? Kontakta oss gärna genom att ringa kontoret på 08-55114942 eller skicka in en förfrågan här  Vi ser framemot att hjälpa just din familj!

Vi välkomnar Evelina som arbetar med rekryteringen i Uppsala, hon nås på evelina.hedqvist@nanny.nu
Vill du arbeta som barnvakt? Skicka gärna in en ansökan här


Evelina uppsala

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Elsa är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Elsa gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier