Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | april 30, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Vi arbetar mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går för barnvakt och familj. Varje dag får vi in fina ord från barnvakter och familjer, nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:

Hejsan Elina, Ja nu har vi kommit igång ordentligt känns det som och det är väldigt skönt. Varje gång jag är barnvakt försöker vi att göra något lite speciellt, till exempel tog vi en dag en promenad till en lekpark en liten bit bort och en annan dag hade vi bolltema på maten och åt köttbullar, potatisbollar och ärtor:)  barnen tyckte att det var superkul! Ibland föreslår flickan saker hon vill att vi ska göra som hon måste förbereda (tex bolltemat på maten) och andra gånger gör vi saker som jag har planerat, tex bakade vi chokladbollar en dag.  Så jag anser att det fungerar jättebra, min känsla är att familjen är väldigt nöjd med det jag gör och jag är i vilket fall väldigt nöjd och jag känner att det är superroligt och går jättesmidigt att samarbeta med familjen. Med vänlig hälsning Victoria

Hej Lina, Allt flyter på bra och jag är barnvakt ca 2 gånger i månaden. Jag har nu börjat passa flickan lite länge pass, ca 4 timmar och det har fungerat bra. Nu när det har varit så fint väder har vi varit ute och lekt i parker och spelat fotboll vid en intilliggande fotbollsplan. Jag tycker det fungerar hur bra som helst och jag är mer än tillfredsställd med familjen som är trevlig och alltid ger mig ett gott bemötande. Med vänlig hälsning Julia

Citat från kunder:

Hej Lina, Vi är som vanligt supernöjda med Linnéa och är glada att vi har henne kvar. Pojkarna är också väldigt trygga med henne och ser alltid framemot att hon skall hämta och vara med dem. Med vänliga hälsningar  Anna  

Hej Elina, Josefina är fantastisk, punktlig och jag känner mig fullständigt trygg med henne. Hon kan ta feedback på ett jättebra sätt och är mycket informativ och både sms’ar och ringer upp så snart jag har sökt henne och snabbt. Hon är otroligt service minded – finns absolut bara positivt att säga och hon jobbar mycket på uppmuntran av vår dotter. Hon gör läxan med vår dotter och hon steker pannkakor då vår dotter önskar det och diskuterar med henne och visar intresse hela tiden. Hon ger henne uppmuntran i hennes tennislektioner och peppar henne. Det finns inte något att förbättra. Fortsätter hon bara vara Josefina så är hon helt enkelt perfekt. Med vänlig hälsning Eva

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier