Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | april 8, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Vi arbetar mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går för barnvakt och familj. Varje dag får vi in fina ord från barnvakter och familjer, nedan är några vi fått äran att ta del av:

Citat från barnvakter:
Hej,  Allt har gått jätte bra och smidigt. Flickan är supergullig och sprallig. Första mötet gick också jättebra, det kändes som att vi verkligen klickade. En superfamilj helt enkelt och tack för att du/ni hittade dom. Vänliga hälsningar Tove

Hej Lina! Det går fortfarande jättebra hos familjen. Jag trivs och de verkar verkligen trivas med mig. Barnen är alltid så glada när jag ska hämta och många gånger denna månad har jag inte fått gå hem för dem. Så allting är toppen! Just nu bygger vi otroligt mycket pärlplattor och i veckan har vi både bakat en namnsdagstårta och haft vårat egna OS. OS:et uppskattades otroligt mycket av alla tre barnen. Med vänliga hälsningar Linnèa

Citat från kunder:
Hej Elina, Tack så jättemycket! Ännu en gång har ni lyckats leverera. Nu vill jag bara hitta en helg så jag och maken kan få en välförtjänt paus! Må så gott. Med vänlig hälsning
Annsi 

Hej Rebecca, Det fungerar väldigt bra med Khnaw och vi är jättenöjda! Hoppas att hon nu fortsätter ett tag hos oss eftersom hon börjat plugga. Hon är mycket pålitlig och omtyckt av hela familjen! Hälsningar Caroline

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier