Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | mars 28, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Vi arbetar mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går för barnvakt och familj. Varje dag får vi in fina ord från barnvakter och familjer, nedan är några vi fått äran att ta del av:

Från barnvakter:
Hej Emma, Jag trivs superbra med familjen, saker och ting har känts trivsamt och bra mycket tidigt. Föräldrarna är väldigt trevliga och tillmötesgående och barnen är spralliga och busiga. Så saker och ting känns super bra! Om det skulle vara något ringer jag dig. Uppskattar verkligen att ni på Nannynu! är så aktiva och bra på att höra av er. Framförallt för att ni ser till att allting är bra och funkar på rätt sätt! Med vänlig hälsning Malin

Hej Lina, Det går så bra hos familjen. När jag tog hand om henne igår tog hon tre steg vilket var väldigt häftigt att se. Familjen har fått mig att känna mig så välkommen och uppskattad, vilket gör att min tid med flickan är något som jag ser fram emot under de dagarna jag inte är där. Tillsammans går vi på långa promenader med vagnen, leker, läser sagor och övar på att gå. Hon är så glad och mysig att vara med! Jag tycker att det går fantastiskt bra. Familjen är tydliga med vad dem tycker är viktigt, och det hjälper mig att planera vad vi ska göra för något när jag passar henne. Jag är så nöjd!Tack för att du förmedlat en sån fin familj till mig! Med värme, Fanny

Från kunder:
Hej Lina, vi är så nöjda! Evelina är företagsam, självständig och väldigt härlig med barnen. Du kunde inte gjort det bättre när du valde en barnflicka åt oss, TACK! Med vänlig hälsning Viktoria

Hej Rebecca, Tack – Linnéa är fortfarande helt fantastisk. Vi har sagt till henne att hon aldrig kommer att få sluta. Hon är lugn, pedagogisk, närvarande, bestämd med barnen, och leker massor med dem. Båda barnen jublar när Linnéa skall hämta på dagis, och personalen på dagis berättar att de springer mot henne när hon kommer. Ja bättre kan det nog inte bli. Med vänlig hälsning Sunniva

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier