Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | mars 24, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Amanda Trenter

Amanda är 18 år och studerar Teater på Tibble Gymnasium, utöver det arbetar hon som barnvakt på Nannynu!

Amanda har hjälpt sin familj sedan september förra året och de är super nöjda med henne. De nämner bland annat att det fungerar kanonbra med Amanda, hon hittar på nya lekar hela tiden och barnen tycker jättemycket om henne. Vi på Nannynu! kan bara instämma, hon är påhittig, ställer upp i alla lägen och är alltid på gott humör. En barnvakt i världsklass helt enkelt och vi är så glada över att ha henne hos oss.

Nedan berättar Amanda varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker om att vara med barn, det är skönt att ha ett jobb där jag får tänka på annat, fokusera på barnen och bli liten igen för några timmar.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Nannynu! är ett sådant seriöst företag vilket gör att det känns som en trygg och säker arbetsplats och man behöver inte känna sig orolig över någonting, det finns alltid någon som kan hjälpa en och kurserna är en bra förberedelse.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha alltid en positiv inställning!

Nedan har Amanda skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Idag hämtar jag först pojken på hans dagis vid 15.30 och tar vagnen och börjar vandra mot flickans skola som ligger runt sju minuter bort. Jag pratar med pojken om hur dagen har varit och han berättar att han har varit i biblioteket och ätit fisk till lunch. När vi kommer till flickans skola sitter hon och ritar, genast när hon ser mig springer hon fram till mig och berättar att hon skurit sig på en sax under dagen så hon har fått plåster på sitt finger, sedan tar hon på sig alla sina kläder och  vi börjar gå mot bussen, vi pratar om hur mycket dom bygger i området och hur mörkt och kallt det börjar bli. Vi kommer till bussen och barnen börjar prata med en man som också väntar på bussen. Till slut kommer bussen och barnen springer och sätter sig längst bak som vanligt och sitter tysta och kollar ut genom fönstren. Efter vi åkt våra två stationer går dem av och tycker alltid att det är lika kul att dom går av vid dörren längst bak medan jag går av vid mittendörren. Sedan går vi hem, fixar mellis som erbjuder mackor och fil! En lätt ”tillagning”, och sedan börjar jag hjälpa flickan med en skolläxa när pojken sitter och spelar piano, sedan ville barnen leka ”Katt och vuxen” vilket går ut på att barnen leker katter och jag blev deras skötare så att säga. Vid 5 tiden kommer pappan hem och börjar laga mat, jag sysselsätter mig med barnen som innehöll bokläsning, rita och kurragömma. Sen vid 6 tiden var maten klar och jag kunde gå hem!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier