Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | mars 21, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Vi arbetar mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går för barnvakt och familj. Varje dag får vi in fina ord från barnvakter och familjer, nedan är några vi fått äran att ta del av:

Från barnvakter:
Hej Rebecca, Allt har gått jättebra med familjen. Vi har regelbunden telefonkontakt varje vecka om vilka dagar och tider jag hämtar och passar barnen. Jag har även fått bra kontakt med barnen, även om hur deras rutiner är och vad de får och inte får göra. Det har aldrig uppstått några problem. Båda barnen är väldigt skötsamma och jag känner mig trygg i den miljön vi är i så allt rullar på där med. Vi gör alltid lite olika saker, som rita, leka, leka med leksaker, läsning mm. De var även väldigt glada över Nanny-ballongerna jag gav dem efter kursen. Vänliga hälsningar Josefin

Hej Robert, Tjejerna är helt underbara och föräldrarna är också så himla snälla skulle inte kunna önska mig en bättre familj att jobba hos! Med vänlig hälsning Jennifer

Från kunder:
Hej Lina, Vi trivs jättebra med Stephanie och vår dotter avgudar henne! Häromdagen fick jag t.o.m en fråga av en annan förälder på förskolan om var vi ”hittat Stephanie” för den föräldern var så imponerad över hur Stephanie var med vår dotter och de andra barnen vid hämtning på förskolan. Naturligtvis rekommenderade jag er!:) Hälsningar Emma

Hej Rebecca, Tack för att ni verkligen bryr er om era kunder med uppföljning, det visar att ni är seriösa och vill fånga upp om något behöver ändras eller liknande, det sätter vi stort värde på. Vi är verkligen mycket nöjda och uppskattar mycket den avlastning som Saga skapar för oss. Vi känner oss trygga och barnen uppskattar ”ombytet” och ser alltid fram emot att Saga ska hämta på måndagarna. De är aldrig så glada på kvällarna som på måndagar!! Tack Rebecca! Med vänlig hälsning Kristina

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier