Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | mars 12, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Vi arbetar mycket med regelbundna uppföljningar för att följa upp hur det går för barnvakt och familj. Varje dag får vi in fina ord från barnvakter och familjer, nedan är några vi fått äran att ta del av:

Från barnvakter:

Hej Lina, Det går toppen, helt perfekt! Vi hittar på roliga grejer och göra och barnen är UNDERBARA. Jag har fått den bästa familjen, hur nöjd som helst! Hälsningar Evelina.

Hej Elina, Grymt bra arbete du gör! Du är en riktig klippa för mig.  Med vänlig hälsning Anna

Från kunder:

Hej Robert,  Aidai är helt fantastisk. Vi hade inskolning med henne i måndags och idag var de själva. Det har gått jättebra med både hämtning från dagis, matstunder, lek och nattning. Vi var hela tiden redo för att hoppa i bilen och åka hem, men tjejerna klarade det galant på egen hand. Vi är helnöjda och Aidai kommer om en vecka igen. Matchningsprocessen gick snabbt och smidigt och du hittade den perfekta nannyn för oss. Med vänliga hälsningar Nina

Hej Lina, Allt har varit excellent, från kontakten med dig till Hanna! Vi är mycket nöjda med Hanna. Med vänlig hälsning Anders

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier