Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | mars 11, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Hanna Jokio

Hanna är 21 år och studerar till socionom vid Södertörns Högskola, utöver det arbetar hon som barnvakt på Nannynu!

Hanna har hjälp sin familj i snart två år och de är super nöjda med henne. De nämner bland annat att hon en otrolig tillgång för dem och de uppskattar henne jättemycket och barnen likaså. Vi på Nannynu! kan bara instämma, hon är ansvarstagande, påhittig och omtänksam. En barnvakt i världsklass helt enkelt och vi är så glada över att ha henne hos oss

Nedan berättar Hanna varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Främst av allt för att barn är en spännande utmaning! Man vet aldrig hur dagen kommer bli, vad de vill göra under den tid man umgås. Sedan är det ju en lyx att få leka, måla och pyssla, speciellt när man inte har egna barn!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Främst är det kul att jobba hos Nannynu! för att jag har fått en sådan underbar familj! Att de som arbetar på Nannynu! alltid finns där och kan ge tips, konstant följer upp och är lyhörda inför mina behov gör att jag är nöjd med min arbetsplats till 100%. Man märker att de bryr sig om sina anställda och för mig som barnvakt är det guld värt.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips är att inte stressa upp sig för mycket. Barnen märker det mer än du tror. Ibland händer saker som inte går att förutse, speciellt med barn, och då får man göra det bästa av situationen och i efterhand fundera på hur man kan hantera situationen bättre nästa gång.

Nedan har Hanna skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag hämtar på förskolan klockan 15.30. Antingen vill mina barnvaktsbarn springa från förskolan eller så vill de stanna lite till. Idag ska vi baka pepparkakshus och pyssla inför julen, så idag är de extra angelägna om att få komma hem snabbt. Efter lite diskussion om det är viktigt med vantar eller inte så är vi på väg! Den yngsta somnar till i vagnen och det blir storebrors uppgift att väcka henne, det brukar de båda gilla. Hemma så har mamma och pappa lagt fram pepparkakshus, kristyr, karameller och socker så vi kan köra igång. Det tar sin lilla tid att fästa alla karameller på huset, men efter någon timme är vi redo att sätta ihop det och förväntan är stor!


Hanna hus

När resultatet är klart så lagar jag middag medan barnen får rita vid köksbordet och efter så äter vi fiskpinnar och makaroner. Efter det ger vi oss på att göra snögubbar som kan stå runt vårt hus. Sen kommer mamma hem och beundrar vårt fina pepparkakshus!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier