Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | februari 20, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina ord från familjer och barnvakter då vi gör regelbundna uppföljning efter att barnvakt och familj börjat arbeta tillsammans. Nedan följer några fina uppföljningar vi är så glada över att få ta del av:

Från barnvakter:

Hej Rebecca, Ja det fungerar toppen med barnen, vi har jättebra kontakt med varandra och hittar på olika lekar tillsammans och har det jätte roligt under tiden jag är där!:)  jag är jättenöjd:) Med vänlig hälsning Monica

Hej Lina, Vad kul att höra, vad glad jag blir!:)  Jag tycker allt går utmärkt, jag har fått bra kontakt med föräldrarna. Nu har även barnen och jag kommit varandra närmare, och barnen vet hur jag är och jag dem. Vi har roligt varje gång jag är barnvakt. Det är en härlig familj jag får jobba åt:) Med vänlig hälsning Zara

Från kunder:

Hej Elina, Det funkar så bra med Sara, hon är verkligen en jättebra tjej. Barnen tycker mycket om henne och vi föräldrar känner stort förtroende för henne. Hon är den barnvakten jag föreställde mig att vi skulle ”hitta”; glad, trygg, pålitlig och mysig med barnen. Hälsningar Maria

Hej Lina, Det känns verkligen toppen med Tove! Väldigt seriös, pålitlig och barnerfaren. Vår dotter slängde sig över henne från dag 1 :)

Angående rekryteringsprocessen, jag upplevde det otroligt bra och professionellt! Väldigt snabbt och effektivt, du återkommer alltid som utlovat både per telefon och mail. Kan helt ärligt inte komma på någonting vi var mindre nöjda med. Skulle säga mer än förväntat då hela processen gick väldigt snabbt, smidigt och med väldigt lyckat resultat. Vi är verkligen nöjda och rekommenderar verkligen era tjänster. Med vänlig hälsning Catrine

Om du vill läsa fler referenser från familjer klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier