Nytt år & nytt kontor | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nytt år & nytt kontor

Publicerat | januari 15, 2014 | Kommentarer inaktiverade för Nytt år & nytt kontor

God fortsättning på det nya året!

Vi på Nannynu! ser framemot 2014, vi inledde året med att flytta till vårt nya fina kontor på Jungfrugatan 35. Här är det full rulle med många nya familjer och barnvakter, förra veckan fick vi äran att hjälpa 43 nya familjer och träffa 21 nya barnvakter. Vi ser framemot ett roligt år tillsammans med våra trevliga familjer och duktiga barnvakter!

Här nedan är några av våra duktiga assistenter som ni möter i receptionen:  Harriet, Annie och Anna. Annie och Anna har börjat som barnvakter hos oss och hjälper nu till på kontoret.


rec 2

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier