God Jul & Gott Nytt År | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

God Jul & Gott Nytt År

Publicerat | december 20, 2013 | Kommentarer inaktiverade för God Jul & Gott Nytt År

Da´n före da´n, före da´n, före da´n, före dopparedan!…

Ytterligare ett år har passerat och vi har haft otroligt roligt under vägens gång! I oktober fyllde vi sex år och vi blev ett Gasellföretag utnämnt av Dagens Industri på Gasellgalan i Stockholms konserthus. Vi har aldrig anställt så många barnvakter och hjälpt så många barnfamiljer som under år 2013! Vi har tack vare detta anställt vår nya kundansvariga Emma Åhlander och fler assistenter till kontoret. Vi har även startat upp en au pair verksamhet i England, vi var med på underbara-barn mässan på Stockholmsmässan och har synts i media, bland annat i Svenska Dagbladet och DI. Vi finns numera på Instagram och har utvecklat vår Nannycertifieringskurs som alla våra barnvakter går. Tillsammans med vår Nannycertifiering och våra hjärt och lungräddningsutbildningar har vi hållt inte färre än 89 utbildningstillfällen på kontoret för våra barnvakter i år!

Vi har även hållt kurser för våra kunder inom hjärt och lungräddning för barn och genomfört en kundundersökning bland våra kunder som visade att 99,3 % av våra nuvarande kunder gärna rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Vi är så glada och tacksamma att våra kunder uppskattar vår service men framförallt stolta över våra duktiga barnvakter! Vår grundare Jeanette Holm har varit nominerad till Framtidens Kvinnliga Ledare år 2013 och vi har gjort samarbeten med Ottos barnmat och Middagsfrid bland andra. Vi har under året fått en ny VD Per Danckwardt och vi ser fram emot nya framgångar år 2014!

Nu gör vi oss redo för julen och stänger den 24-26 december, 31 december och den 1 och 6 januari. Vi byter även lokaler och har en ny adress från den 7 januari. Ni hittar oss från och med den 7  januari på: Jungfrugatan 35, 144 14 Stockholm.

Vi vill passa på att tillsammans med vår kontorshund Dylan säga God Jul och ha ett riktigt Gott Nytt År!

Dylans God Jul

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier