Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Årets sista – veckans citat

Publicerat | december 20, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Årets sista – veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina ord från familjer och barnvakter då vi gör regelbundna uppföljning efter att barnvakt och familj börjat arbeta tillsammans. Nedan följer några fina uppföljningar vi är så glada över att få ta del av:

Från barnvakter:
Hej, Vill tacka för detta fina år med er på Nannynu! Det är både roligt och lärorikt att jobba med er och min familj. Än en gång, god jul och gott nytt år! Med vänlig hälsning Sara

Hej, Tänkte bara hälsa att jag är så himla nöjd med familjen och det känns jätteroligt att det blev så bra på första försöket. Trodde inte det skulle klicka så bra och fort :) Med vänlig hälsning  Elina

Från kunder:
Hej, Vi är verkligen jätte nöjda med Josefin, hon känns lugn, trygg och är gullig men bestämd med barnen. Vi är även nöjda med hur snabbt och proffsigt hela processen har hanterats från er sida. Vänliga hälsningar Anna

Hej, Vi tycker att det fungerar mycket bra med Jennifer. Hon är mycket ansvarsfull och vi har fullt förtroende för hennes förmåga att ta hand om våra barn på bästa sätt. Hon känns både påhittig och lekfull, och kommunikationen fungerar bra. Vi tycker att det är fantastiskt att ni alltid har lyckats leverera så bra barnvakter genom åren. Med vänlig hälsning Peder

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier