Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | december 13, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina ord från familjer och barnvakter då vi gör regelbundna uppföljning efter att barnvakt och familj börjat arbeta tillsammans. Nedan följer några fina uppföljningar vi är så glada över att få ta del av:

Från barnvakter:
Hej, jag trivs så bra med hela familjen att det aldrig känns som att jag måste gå till jobbet och när jag inte har sett barnen på ett tag så saknar jag dom enormt mycket, så ja, de är som min lilla extra familj. :) Med vänlig hälsning Angelica

Hej, jag trivs hur bra som helst och det värmde i mitt hjärta när jag hörde flickan säga mitt namn för första gången. :) Med vänlig hälsning Julia

Från kunder:
Hej, Vi är supernöjda. Hanna är en otrolig tillgång för oss och vi uppskattar henne jättemycket, barnen likaså. Med vänlig hälsning Fredrik

Hej, vi är jättenöjda med Ninni. Det viktigaste är att hon har klickat med våra barn. De älskar henne. Hon är ansvarsfull och saklig i kommunikation med oss föräldrar, är lättillgänglig samt har en väldigt positiv attityd som smittar av sig till barnen såklart. Med barnen är hon väldigt påhittig och lekfull. Hon kommunicerar gärna med dom, ger dom uppmärksamhet och tar väl hand om dom. Vi är väldigt nöjda med Ninni och med Nannynu! Er har vi rekommenderat till alla som frågar efter tips på barnvakt, men Ninni behåller vi gärna själva :-) Med vänlig hälsning Maryam

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier