Årets sista Nannycertifering | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Årets sista Nannycertifiering

Publicerat | december 11, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Årets sista Nannycertifiering


Fika

Årets sista Nannycertifiering

Det närmar sig jul och igår hade vi årets sista Nannycertifiering på kontoret.  Det blev även sista Nannycertifieringen  på Arbetargatan för  i januari flyttar vi nämligen till Jungfrugatan där vi ser framemot många fler kurser.

Nannycertifieringen är en av två kurser som våra barnvakter få gå, där talas det om hur det är att arbeta för Nannynu!, barns utveckling, olika utmaningar en barnvakt kan ställas inför i sitt arbete och mycket mer. Kursen är framtagen tillsammans med en barnpsykolog och är mycket uppskattad. Den andra kursen våra barnvakter får gå är en hjärt- och lungräddningskurs och på måndag blir sista kursen för året. Det är en utbildning i första hjälpen med inriktning på barn. För någon vecka sedan hade vi även en  hjärt- och lungräddningskurs för våra kunder vilket var mycket uppskattat.

Här kan du läsa mer om vår Nannycertifering

Här kan du läsa mer om vår hjärt- och lungräddningskurs

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier