Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | december 5, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Varje dag får vi in fina ord från familjer och barnvakter då vi gör regelbundna uppföljning efter att barnvakt och familj börjat arbeta tillsammans. Nedan följer några fina uppföljningar vi är så glada över att få ta del av:

Från barnvakter:
Hej, det går hur bra som helst! Jag och deras yngsta son har blivit som bästa kompisar och har alltid jättekul. De två äldre barnen fungerar det också bra mycket med och jag har bra kontakt med föräldrarna. Med vänlig hälsning Linnéa

Hej, allt går verkligen superduper bra! Jag trivs jättebra med familjen och dom verkar också trivas bra med mig! Har redan fått en bra kontakt med båda barnen och båda har öppnat upp sig, känns verkligen jättebra. Vi har sååå roligt tillsammans, pojken älskar lego och jag med, jag byggde alltid lego med mina storebröder när jag var liten. Så vi har verkligen jätteroligt och skrattar mycket!  Jag är så tacksam för familjen jag fått för dom har verkligen välkomnat mig och det känns tryggt för mig också och inte bara för dom! Allt går verkligen perfekt! :) Med vänlig hälsning Danielle

Från kunder:
Hej, vi är otroligt nöjda med Hanna. Vi hade inte kunnat få någon bättre. Hon är pålitlig, glad, positiv, genuint intresserad av barn, leker, skojar och hittar på nya saker med barnen. Med vänlig hälsning Pia

Hej, det har funkat bra med Annie precis som innan. Vi kan inte tänka oss någon bättre än Annie! Hon är trygg och bra med  vår son och han saknar henne när de inte setts på ett tag, mycket bättre än så blir det nog inte :)  Med vänlig hälsning, Isa

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier