Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | december 4, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Ida Lundwall

Ida är 18 år och studerar sista året på Norra Real, samhällsvetenskapliga programmet, utöver det arbetar hon som barnvakt på Nannynu!

Ida har arbetat hos oss sedan februari månad och är en oerhört uppskattad barnvakt såväl av familjer som av oss på Nannynu! Föräldrarna och barnen har gillat henne från första stund. Ida är ansvarsfull, kommunikativ och väldigt kreativ. Hon bakar, leker kurragömma med mera och förädlarna får ofta höra från barnen att de vill att dem ska leka som Ida gör. De nämner även att hon är underbar, en toppentjej som de är supernöjda med, de kan inte tänka sig någon bättre. Ja Ida är verkligen en barnvakt i världsklass och vi är så tacksamma över att ha henne hos oss – tack Ida!

Nedan berättar Ida varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag gillar att vara med barn och jag trivs väldigt bra med familjen jag arbetar för. Det är även ett jobb som är lätt att kombinera med gymnasiestudier!

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det känns tryggt och skönt att veta att det är ordning på företaget, jag får lätt stöd och hjälp av frågor.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ett bra tips är att se till att man trivs med familjen, hitta ofta på aktiviteter med barnen och var positiv och kreativ! För mig har det varit bra att ha familjen så nära där jag bor för att det har varit smidigt att kunna hjälpa till när de behövt lite extra hjälp.

Nedan har Ida skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag börjar alltid med att gå till en park i en timma där vi cyklar, spelar bandy och bygger bakelser i sandlådan. Därefter går vi hem och bygger torn av lego som han tycker är jätteroligt att riva ner. Vi brukar också leka med hans olika bilar och tåg. Ibland är han med mig och lagar mat annars lekar han vidare medan jag lagar maten. Avslutningsvis brukar vi låta fantasin flöda, allt från att leka med kastruller där vi lägger i ”mat” och har ett eget kök till att bygga kojor eller leka med bollar. En favorit som han gillar att göra är att leka med ballonger, att kasta upp den i luften, låta honom fånga den först och sedan jaga honom för att ta tillbaka ballongen.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier