Nannynu! Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | november 29, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Vi tycker att det är så roligt att få följa med barnvakt och familj under den tid de arbetar tillsammans. Vi arbetar mycket med uppföljningar och gör dessa regelbundet för att höra hur det går. Det är oerhört roligt att få ta del av dessa, nedan följer fina uppföljningar vi fått äran att ta del av:

Från barnvakter:
Hej, det går super med familjen. Flickan är så gullig och vi trivs verkligen ihop. Hon blir glad och berättar för alla sina dagis kompisar att det är ”min steffi” när jag hämtar. Så jag är nöjd och glad med familjen. Med vänlig hälsning Stephanie

Hej, allt går jätte bra. Jag trivs jätte bra med familjen. Jag kommer närmare och närmare barnen för varje dag och det är jätte roligt. Jag och föräldrarna kommer också jätte bra överens och vi har lätt att planera och kommunicera. Jag trivs jätte bra hos min familj som jag jobbar hos. Med vänlig hälsning Evelina

Från kunder:
Hej Lina, vi är väldigt nöjda med Catharina, hon är en fantastisk tjej som är rar och påhittig med tjejerna, de spelar piano och hon hjälper de med musikläxorna. Hon har ställt upp de dagar som vi har behövt och jag kan bara ge henne bästa betyget. Vi smsar varje helg och synkar att hämtning för veckan fungerar som planerat för henne. Tack för toppen konsulter! Med vänlig hälsning Mitra

Hej Erik, vi blev så fästa vid Maja, hon passade så otroligt bra in. Van att ta sig runt i stan, fixade att baka och laga mat med vår dotter. Hjälpte till med fiol läxan när den bara inte ville sitta. Ja hon var så mogen och lugn och hade så bra inflytande på vår lite spontana dotter. Med vänlig hälsning Zeljka

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier