Veckans citat | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans citat

Publicerat | november 15, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans citat

Fina ord från familjer och barnvakter

Efter att familj och barnvakt börjat arbeta tillsammans gör vi regelbundna uppföljningar för att följa upp hur går. Det är oerhört roligt att få ta del av dessa, vi kommer framöver varje vecka att dela med oss av uppföljningar såväl från barnvakter som från familjer.

Nedan följer några fina uppföljningar vi fått äran att ta del av:

Från barnvakter:
Hej, jag trivs väldigt bra med familjen som jag arbetar med och med barnen! Barnen och jag har väldigt kul ihop med lekar, dans och konversationerna. Jag kan medge att jag faktiskt saknar dem en smula de dagar då jag inte jobbar! Det känns som att vi den senaste tiden utvecklat en nära kontakt, vilket känns tryggt eftersom att jag såklart vill att de ska må bra under de timmarna jag tar hand om dem. Föräldrarna är också väldigt trevliga, empatiska och engagerade. Det känns som att jag kan komma till dem med frågor angående barnen och få bra svar, vilket gör mitt jobb lättare! De visar också uppskattning för det som jag gör, vilket pekar på att jag utför ett bra jobb och att barnen trivs. Jag är också väldigt glad att jag började på Nannynu! och fick den här chansen. Det finns få extrajobb jag kan föreställa mig som är så roliga, och passar mig så bra! Med vänlig hälsning Fanny

Hejsan!Jag har det jättebra hos familjen. Vi planerar veckans tider löpande vilket känns bra ifall man inte skulle kunna någon eftermiddag. Detta gör att arbetet blir väldigt flexibelt och fungerar bra i kombination med plugget. Att ha varit hos samma familj under så pass lång tid som jag nu har varit känns väldigt trygg och bra. Jag har verkligen lärt känna barnen och familjen vilket också underlättar arbetet. Vänliga hälsningar Sara

Från kunder:
Hej! Vi är jättenöjda med Fannie. Hon är professionell gentemot oss föräldrar men är framför allt duktig med alla barnen. Man ser och hör att vår yngsta är mycket trygg med Fannie och tycker om att vara med henne. Hon kramar exempelvis om Fannie när hon skall gå. Det som också är glädjande är att de äldre barnen tycker bra om Fannie och längtar efter när hon finns i huset. Det är inte alltid lätt att hitta på lekar som alla tre barnen tycker om men Fannie tycks se till att alla tre barnen trivs. Vi är väldigt glada att ha Fannie hos oss. Med vänlig hälsning Johan

Hej, vi litar på Matilda till minst hundra procent, hon har ALDRIG varit sen, hon är trygg som en klippa. Matilda tar själv och efterfrågar info från förskola och skola, redogör mycket korrekt på ett fint sätt, får barnen att berätta för oss om de ska. Helt fantastisk! Hon går ständigt till parken, diskuterar, leker, ritar, klipper och busar. Som vanligt har ni hittat en fantastisk tjej och ni överträffar er själva varje gång! Det finns inget att förbättra med Matilda, hon är superbra! Med vänlig hälsning Johanna

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier