Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | oktober 24, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna

 
Camilla Isacsson

Camilla är 23 år och studerar Political Science och psykologi vid Stockholms universitet, utöver det arbetar hon som barnvakt på Nannynu!

Camilla har arbetat hos oss sedan våran 2012 och är en mycket uppskattad barnvakt både av föräldrar, barn och oss på Nannynu! Barnen talar ofta om Camilla och hon beskrivs som en underbar person. Vi på Nannynu! är så glada över att ha Camilla hos oss, hon är en barnvakt i världsklass!

Nedan berättar Camilla varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det är otroligt kul att följa ett barn under en längre tid och se det barnet utvecklas. Från att bara ligga på mage till att nu springa, busa och prata lite. Varje dag är olik den andra och måste anpassas efter hur barnet mår och vad de har gjort på förskolan den dagen.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Att jobba på Nannynu! ger en säkerhet, både för familjen och för mig. Familjen kan få  en ny barnvakt om mitt liv skulle förändras och jag inte kan fortsätta att jobba med dem, likväl som att jag skulle få en ny familj om ”min” familj inte behöver en barnvakt längre. I början, innan jag kände familjen väl, kändes det tryggt att ha någon att luta sig tillbaka mot, att jag inte var helt ensam.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Det kan vara skönt för barnen med rutin i början när en ny människa kommer in i deras liv. När ni har lärt känna varandra kan det vara dags att slänga in lite ”surprises”. Bara något så enkelt som att gå till en ny lekpark eller ha picknick utomhus istället för vanlig middag hemma kan förgylla vardagen mycket, men att sedan återgå till rutinen känns tryggt.

Nedan har Camilla skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Jag hämtar barnet på 20 månader på förskolan klockan 15.30. Jag frågar pedagogerna vad de har gjort under dagen, sovit, ätit etc. för att kunna rapportera till föräldrarna senare. Medan vi går till parkleken får barnet ett lättare mellis i vagnen. Vi åker rutschkana, springer, gräver och försöker oss på att cykla. Det roligaste är tydligen att bara putta cykeln. Vi går hem för att äta middag. Jag drar fram en trappstol så att han kan stå vid köksbänken och hjälpa till att lägga upp mat. Efter maten får jag också hjälp att diska. När disken är klar leker vi inomhus. Leken måste varieras mycket och ofta; vi busar i soffan, tittar på tåg utanför fönstret, gör lite akrobatik, sjunger, pratar, tittar i böcker och sen upprepas allt om och om igen tills läggdags.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier