Emma Åhlander, Rekryterare på Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Emma Åhlander, Rekryterare på Nannynu!

Publicerat | oktober 23, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Emma Åhlander, Rekryterare på Nannynu!Hej!

Jag heter Emma och jobbar som rekryterare på Nannynu! Jag började här i mars 2013 som assistent, arbetade sedan som konsultchef under 1,5 år och har nu börjat med rekrytering. Mitt mål med arbetet är att hitta engagerade och motiverade personer som kan hjälpa våra familjer som söker barnvakt runt omkring i Stockholm!

Jag är uppvuxen i Täby men bor nu i Norra djurgårdsstaden med min sambo och barn. Innan jag började här på Nannynu! så studerade jag Personal- och arbetsvetenskap vid Linköpings Universitet. Ett av mina stora intressen är att resa och under min utbildning passade jag därför på att göra en utbytestermin till Singapore där jag studerade alltifrån idrott till en kurs om kulturella skillnader/likheter i världen! Innan jag började studera så arbetade jag både som barnvakt och på förskola vilket jag tror bidrar till att jag har en förståelse för vad arbetet som barnvakt innebär.

Om du vill söka arbete hos oss får du gärna kontakta mig!

Vänliga hälsningar

Emma Åhlander

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier