Elina Lundin, Konsultchef | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Elina Lundin, Konsultchef

Publicerat | oktober 23, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Elina Lundin, Konsultchef

Elina L

Hej!

Jag heter Elina och jag arbetar sedan januari 2013 här på Nannynu! Jag började som rekryteringsassistent och började sedan som konsultchef.
Jag bor i Uppsala där jag också utbildade mig vid universitet till både beteendevetare och personalvetare. Jag är uppvuxen i Älvkarleby. Min stora och fantastiska familj bor kvar så när jag är ledig åker jag så ofta jag kan hem för att umgås med dem.
För mig är familjen otroligt viktig och därför är det helt underbart att arbeta här på kontoret då det är som en stor familj – Nannynufamiljen.
I mitt arbete som konsultchef vill jag ge varje familj och barnvakt personligt engagemang och kvalité, med ambitionen att barnvakten, familjen och barnen ska känna både säkerhet och trygghet.

Jag hoppas att vi hörs!

Vänliga hälsningar

Elina Lundin

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier