Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | oktober 17, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Sara Jungeryd

Sara är 18 år och studerar sista året på Nacka gymnasiet, utöver det arbetar hon som barnvakt på Nannynu!

Sara är en väldigt uppskattad barnvakt av familjen hon jobbar hos och hon är också mycket engagerad och mån om dem. Hon gör alltid det lilla extra, bakar gärna med barnen, både med trolldeg och med ”riktig” deg till fredagsmyset. Hon tar initiativ till olika lekar, skjutsar till aktiviteter, med mera. Familjen beskriver Sara som ”helt otrolig” och som enastående på att ta ansvar och kommunicera. Även vi på kontoret har bara gott att säga om Sara och är glada och stolta att hon är en del av Nannynu!

Nedan berättar Sara varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är väldigt roligt att jobba som barnvakt för jag känner att jag är en stor del av barnens liv och kan påverka deras utveckling. Sedan är det alltid kul att kunna hjälpa en familj att få ihop livspusslet och underlätta deras vardag.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Att vara anställd på Nannynu! ger mig en trygghet, det finns alltid någon jag kan prata med om jag känner mig osäker på något. Dessutom kan jag säga att jag jobbar för ett företag, inte bara för mina vänner utan också för framtida arbetsgivare vilket jag ser som något väldigt positivt!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att våga ta egna initiativ och gärna låta barnen vara med och bestämma, fast man får samtidigt inte glömma vem det är som är den styrande handen när föräldrarna är borta!

Nedan har Sara skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
Idag hämtade jag barnen (6 och 9 år gamla) vid 16 och lämnade den äldsta på gymnastiken innan jag och den yngsta åkte hem till huset. På vägen hem brukar jag alltid fråga vad de gjort under dagen och oftast verkar de haft kul på förskolan och i skolan. När vi kommer hem brukar vi ofta gunga eller hoppa studsmatta men idag är det lek inomhus som gäller. Den yngsta är kreativ och hittar på egna lekar och jag försöker göra mitt bästa för att hänga med och spela min roll som jag blir tilldelad. Idag var jag en häst som skulle tas hand om och ridas på, något jobbigt för min rygg efter ett tag, men kul hade vi!
När det börjar bli dags för matlagning ser jag till att barnen antingen kan fortsätta med sitt på egen hand eller hjälpa till i köket. Idag har det utlovats pannkakor så den yngsta är med och sitter på köksbänken och hjälper till med smeten. Vartefter pannkakorna är klara äter vi och sedan städar jag undan det som går i köket innan jag lämnar ännu en dags roligt jobb!

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier