Nannynu! Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | oktober 9, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


Sara

Sara är 18 år och studerar sista året på Norra Real, utöver det arbetar hon som barnvakt på Nannynu!

Sara är en av våra 650 barnvakter. Vi har valt henne som en av våra veckans stjärnor för hennes engagemang i sin barnvaktsfamilj. Hon sköter kommunikationen med föräldrarna, tidrapporterar i tid och framförallt är underbar med familjens dotter. Vi hoppas kunna ha kvar Sara hos oss länge.

Nedan berättar Sara varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker om att jobba som barnvakt då jag får släppa fram mitt barnsliga sinne, får en ursäkt till att göra de saker jag saknat från min barndom och får ta en paus från sitt stillasittande studerande.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag trivs så bra på Nannynu! eftersom de är så och varma mot alla deras barnvakter och alltid finns där som ett tryggt stöd och en rådgivare som jag alltid kan kontakta.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till barnvakter är att använda fantasin, då det finns gränslöst med roliga saker man kan hitta på med sina barnvaktsbarn.

Nedan har Sara skrivit hur en arbetsdag kan se ut:
(Barnet Kajsa heter något annat i verkligheten)

Denna dag var höstvädret strålande, en perfekt dag för mig och Kajsa att gå till parken. Där gjorde Kajsa en fin sandmiddag till oss. Hon dukade fram två hinkar vi kunde äta ifrån och serverade oss dricka till(sand ur en vattenkanna). Efter mycket lek i parken med cyklande, sandlådslekande och rutschkansåkande var det dags att gå hem för att laga äta middag. På vägen hem hittade Kajsa flera kastanjer som hon tog hem till sin stora kastanjesamling som ligger hemma i en låda i bokhyllan.

När vi kom hem och Kajsa fick reda på att hon skulle få blodpudding till middag (hennes absoluta favoriträtt) började vi göra en liten dans i köket och Kajsa jublade om sin blodpudding. När jag lagade maten satt Kajsa och ritade teckningar vid matbordet som mamma och pappa skulle få när de kom hem. Jag varvade även matlagningen med att göra en teckning som jag lovat att Kajsa skulle få. Därefter byggde vi en egen liten lekpark i Kajsas rum som bestod av en rutschkana (en fåtölj med kuddar nedanför som hon kunde glida ner till). Dit gick vi med Kajsas docka Mimmi som låg i sin lilla vagn, Kajsa,  jag och dockan Mimmi turades länge om att åka ner för vår hemgjorda rutschkana.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier