Nannynu! på underbara barnmässan | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Underbara barnmässan

Publicerat | oktober 9, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Underbara barnmässan

Nannynu! har i helgen deltagit på Sveriges största barnmässa tillsammans med många andra utställare.

Vi har berättat mer om vår verksamhet. lekt med barnen och gjort många ansiktsmålningar som blev riktigt populära. Vår hjärt- och lungräddningsinstruktör Charlotte fanns på plats på lördagen och besvarade många frågor, föräldrar fick även möjlighet att öva på dockor. Stort tack till alla som jobbat inför och på mässan! Vi har haft fått träffa många trevliga familjer och barn och är glada att ha fått in över 140 intresseanmälningar. Vi ser fram emot att få hjälpa många nya familjer med barnpassning.


Mässa

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier