Tack Annie! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Tack Annie!

Publicerat | september 30, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Tack Annie!


Annie

Under de senaste månaderna har vi haft hjälp av vår duktiga barnvakt Annie här på kontoret.

Vi vill tacka Annie så mycket för denna tid. Hon är en mycket uppskattad barnvakt och vi har varit väldigt nöjda med henne även här på kontoret. Vi är glada över att få ha henne kvar som barnvakt hos oss då hon är en barnvakt i världsklass! Nedan berättar hon mer om vad hon gjort på kontoret.

Berätta om dina sysslor på Nannynukontoret under denna tid.
Under min tid här på kontoret har jag fått göra lite allt möjligt. För det mesta har jag ringt referenser och visat nya barnvakter hur de spelar in sin personliga film som sedan skickas till  familjer de kanske ska börja jobba hos. Jag har även fått lära mig hur jag presenterar ett uppdrag till en barnvakt samt lärt mig hur allt går till här på kontoret vilket har varit väldigt roligt då jag själv är barnvakt och nu har fått lära mig hur hela processen går till.

Vad har varit det roligaste med ditt jobb på kontoret?
Jag tycker att referenstagningen varit roligast. Under min tid på kontoret har jag verkligen lärt mig hur jag ska ställa frågor där svararen inte bara kan bli ja/nej utan där de behöver utveckla sina svar. I  överlag tycker jag att allt har varit kul, personalen på kontoret är jättetrevliga och jag har trivts väldigt bra här.

Vad händer för dig nu under hösten/vintern?
Nu ska jag förhoppningsvis börja jobba på ett dagis/förskola och även fortsätta jobba som barnvakt på Nannynu!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier