Nannynu! utnämnt till Gasellföretag | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! utnämnt till Gasellföretag

Publicerat | september 25, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! utnämnt till Gasellföretag

Nannynu! utnämnt av Dagens industri till ett Gasellföretag

Utnämningen att Nannynu! är ett Gasellföretag innebär att vi är ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Vi tycker förstås att detta är superroligt och vi är väldigt glada att vi fått förmånen att lära känna så många duktiga barnvakter och trevliga familjer genom åren. På kontoret är det ständigt full fart och vi hoppas på att kunna fortsätta växa, bara de senast 4 veckorna har vi försett 200 familjer med barnvakter i världsklass!

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier