Veckans stjärna | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärna

Publicerat | september 3, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärna


MalinAnderST

Malin är 23 år utbildar sig till förskolelärare och jobbar extra som barnvakt

Malin är en lugn, trygg och kreativ tjej som har jobbat för oss sedan i vintras. Hon är väldigt omtyckt i familjen hon jobbar för och kontakten med kontoret har alltid varit exemplarisk. Förhoppningsvis stannar hon hos oss en lång tid framöver.

Nedan berättar Malin varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är kul att passa barn för att man aldrig har tråkigt, ingen dag blir den samma och man kan hitta på så mycket roligt tillsammans med en nyfiken 1,5 åring :)

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag tycker det är kul att jobba på nanny nu för att man känner sig uppskattad, har bra kontakt med er som jobbar där vilket gör att man känner sig trygg och välkommen till att ställa frågor.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till er barnvakter är att lyssna till både barnens och föräldrarnas önskemål och behov.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier