Nytt rekord! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nytt rekord!

Publicerat | september 3, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nytt rekord!

Fler familjer än någonsin fick en barnvakt förra veckan

Vi jobbar alltid för att hjälpa så många familjer och barnvakter som möjligt att hitta varandra på ett både att snabbt och bra sätt. Det är väldigt många familjer som behöver hjälp såhär vid terminsstarten och vi får också in många ansökningar från barnkära kandidater. Detta har lett till av vi förra veckan kunde slå vårt gamla ”matchningsrekord” och hjälpte 56 familjer att hitta barnvakt.

När vi har så många familjer och barnvakter i loppet får vi också ta del att jättefin återkoppling och det är vi alltid jätteglada för, stort tack till alla er!

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier