Nannynu! Så skyddar du dina barn från solen | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Skydda barnen i solen

Publicerat | juni 25, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Skydda barnen i solen


Äntligen är sommaren här!

Sommaren innebär ofta sommarlov, härliga dagar med lekfulla barn i solen. Kanske går ni på upptäcksfärd i skogen, har picknick i parken eller cyklar till barnens favoritlekpark? Oavsett aktivitet är det viktigt att skydda barnen mot solen. Tänk på att smörja många gånger med solskyddsfaktor, gärna innan ni går ut på morgonen, ha luftiga bomullskläder och umgås helst i skuggan. Vill du veta mer om hur du skyddar barnen  i solen? Läs mer på Vårdguiden

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier