Chatta med Nannynu! - Barnpassning och barnvakt i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Chatta med Nannynu!

Publicerat | juni 5, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Chatta med Nannynu!

Ställ dina frågor till oss på tisdag 11 juni

Nu har du chansen att chatta live med oss på tisdag den 11 juni kl.14, redan nu kan du börja ställa frågor! Dessa besvaras under chatten på tisdag och kan även läsas efteråt om du inte har möjlighet just på tisdag.

Du kanske har funderat att ta hjälp av en barnvakt utifrån men vet inte hur du ska gå tillväga? Eller är du student och söker ett extrajobb och har frågor? Ställ dem till oss direkt!

Klicka här och ställ dina frågor till oss

När du kommer in på sidan behöver du klickan på play i den lila rutan för att komma in i chattprogrammet – enkelt och smidigt.
Vi ser fram emot att besvara dina frågor.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier