Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | juni 4, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Tuva är 20 år och går sista året på gymnasiet, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Tuva är veckans stjärna. Hon kom till en start in via en ”egen familj” som ville anställa henne genom oss och har efter det fått ytterligare en familj. Tuva sköter sitt jobb exemplariskt hos dem bägge. Familjerna tycker att hon är både pålitlig, trygg och klok. Hon är enormt uppskattad av barnen och någon Nannynu! är stolt över att ha i sin ”barnvaktspool”. Vi hoppas att Tuva vill fortsätta hos oss även i höst. Nedan berättar Tuva varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker det är roligt att vara barnvakt dels för att jag tycker om barn och dels för att det är ett väldigt fritt jobb. Det finns inga direkta rätt och fel i hur man gör när man är barnvakt, man får hitta sin egen stil.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är roligt att jobba på Nannynu! för att de har en bra och ständig kontakt med sina barnvakter och familjer och man känner att man alltid har någon att vända sig till vid behov vilket är väldigt skönt.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Ha roligt tillsammans med era barnvaktsbarn, det tycker de är roligt och man får en chans att ta ut sitt inre barn igen!

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier