Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | maj 28, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Tomas är 26 år och studerar till förskolelärare vid Stockholms universitet, utöver det jobbar han som barnvakt hos Nannynu!

Tomas är veckans stjärnbarnvakt. Han är kreativ, har ett säkerhetstänk, anpassar sig efter barnens behov och håller en god kommunikation med barnens föräldrar. Med Nannynu är han alltid glad och trevlig i kontakten. Han tidrapporterar alltid i tid och säger till ifall det är något vi kan hjälpa till med. Vi på Nannynu! ser fram emot att arbeta vidare med Tomas i höst. Nedan berättar Tomas varför han valt jobbet som barnvakt, hur han trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Barn är fantastiska! Jag har barnasinnet kvar och att få vara en del av barnens utforskande vardag är kul. Att få se barnen utvecklas till egna personligheter är en spännande upplevelse.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Det är ett härligt och flexibelt extrajobb vid sidan av plugget. Dessutom har det till viss del att göra med mitt kommande yrke.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Lyssna på barnen! Deras intressen och utforskande kan göra vardagen vansinnigt intressant och se till att göra roliga saker, har du kul kommer barnen också ha kul!

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier