Nannynu! arrangerar hjärt-och lungräddningskurs för kunder | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Hjärt- och lungräddningskurs för våra kunder

Publicerat | maj 22, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Hjärt- och lungräddningskurs för våra kunderFlera gånger i månaden har vi hjärt- och lungräddningskurser för våra barnvakter. Denna vecka har vi arrangerat en kurs även för våra kunder vilket var mycket uppskattat.

Kursen inleddes med hjärt- och lungräddning där vår instruktör Charlotte Fromy som vanligt varvade teori med praktik. Därefter behandlade kursen luftvägsstopp, något som är en fasa för alla föräldrar, att barnen sätter i halsen. Deltagarna var förvånade över hur man med ett enkelt handgrepp (Heimlich manöver) kunde få till ett sådant lufttryck genom luftstrupen. Deltagarna fick träna och prova på varandra. Kursen berörde även ämnen som hur man stoppar en blödning och vad man gör vid en anafylaktisk reaktion.

Vår kundansvarig Erik Zetterström deltog också på kursen, på bilden ovan ser vi Erik öva på kompressioner.

Vi vill tacka Charlotte och våra kunder för denna kväll!

 Om du vill läsa mer om hjärt- och lungräddning klicka här

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier