Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | maj 13, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Linnéa är 20 år och studerar en dansarutbildning på Balettakademien här i Stockholm, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Linnéa är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Linnéa varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag har alltid tyckt om barn och har tidigare jobbat som barndanslärare därför kände jag att jobbet som barnvakt passade mig perfekt. Jag känner att jag får ut så mycket varje gång jag träffar barnen och att jag får tillträde till deras magiska värld är underbart. En värld där allting kan förvandlas till lek och där man får ta del av helt underbara tankar och funderingar. Att ingen dag på jobbet ser likadan ut finner jag positivt. Att ena dagen bygga kojor inomhus och nästa dag åka pulka utomhus eller varför inte leka gosedjurshotell eller pyssla. Men det bästa av allt är när man träffar barnen och ser hur dom lyser upp av glädje.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag upplever att Nannynu! är ett väldigt seriöst företag och tar en på allvar och stöttar en från första stund. Framförallt uppskattar jag snabbheten i rekryteringsprocessen, utbildningarna och att jag har en egen kontaktperson att vända sig till. Detta är verkligen ett bra extrajobb!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt tips till andra barnvakter är att lyssna på barnen och deras önskemål samt att försöka involvera barnen i så mycket som möjligt från planeringsprocessen till själva utförandet i vad man än ska göra, då känner de sig sedda och uppmärksammade.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier