Au pair och nannyjobb i London | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Au pair och nannyjobb i London

Publicerat | maj 13, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Au pair och nannyjobb i London

Nanny Au pair London jobb med Nannynu!

Att passa barn i ett nytt land, i en ny familj och lära känna en ny kultur kan vara pecis hur roligt som helst! Ett helt år fyllt av spännande människor, platser, sevärdigheter och vänner kan ge dig en bra start i arbetslivet och vara en språngbräda ut i världen. Läs mer om hur det är att vara au pair, vad man ska tänka på innan ansökan m.m.

Här kan du läsa om de uppdrag vi har just nu i London

London Barnes
Familjen behöver hjälp 30 timmar/vecka med deras två barn som är 3 och 7 år gamla. Mamman är svenska och arbetar på svenska skolan, pappan är irländsk. Familjen är supersportig och älskar att vara utomhus. Det finns många svenska familjer och au pairer i området. Alla skollov lediga. Start: mitten av augusti.

London Wimbledon
Familjen behöver hjälp 30 timmar/vecka med deras två barn som är 2 och 6 år gamla. Familjen har en nanny idag men har svårt att fylla hennes timmar då barnen har båda börjat på dagis nu. De söker en au pair omgående. Mamman är läkare på deltid och pappan är revisor. I deras område finns många cafeér och motionscenter. Au pairen bor högst upp i huset med anslutande eget badrum. Start: Omgående.

London Wimbledon
Familjen behöver hjälp heltid med sina tvillingar 3 år gamla. Mamman är svenska och pappan engelsk. De söker en sportig och initiativtagande tjej som kan ta deras barn till förskola, aktiviteter som simning, dans och sånglektioner, simskola m.m. De är en sportig familj som är supersociala och har tidigare haft svenska nannys. De reser mycket och många resor kommer au pairen behöva följa med på. Start: Omgående.

London Bayswater
Familjen har tre barn som är tvillingar 14 veckor och en flicka på 3 år. Sökande behöver ha erfarenhet av spädbarn tidigare. De har en au pair redan och söker nu ytterligare en au pair att dela uppgifterna på. Resor ingår i tjänsten. De söker en erfaren och varm person som är en ”natural with babies”. Familjen kan även tänka sig att ge huvudansvaret för tvillingarna till deras nuvarande au pair och den som de söker nu behöver då endast ha erfarenhet av treåringar. Flexibelt för rätt person. Start: Omgående.

London Clapham
Familjen har två barn som till sommaren blir 4 och 8 år gamla. Föräldrarna är från England båda två och bor i ett området med två väldigt bra privata skolor vilket gör att det finns massor av barnfamiljer och au pairer i närheten. Barnen behöver tas till skolan och hämtas från skolan samt vissa aktiviteter på kvällen. De söker en barnvakt som gillar att vara utomhus. Start: 1 sept 2013.

Är någon av familjerna intressanta?
Skicka in ditt CV och personligt brev till familjen som är skrivet på engelska här

Vad är ett personligt brev/dear family letter?
Läs vår au pair Hedvig och hennes brev som gjorde succée hos familjen i London

Har du frågor, funderingar eller bara bolla tankar?
Du är mycket välkommen att höra av dig till Anna Rüdén på anna.ruden@nanny.nu eller 0761674276.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier