Nannynu! Kundundersökning | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Kundundersökning – så tycker våra familjer om Nannynu!

Publicerat | maj 8, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Kundundersökning – så tycker våra familjer om Nannynu!

Under april månad har vi genomfört en kundundersökning, vi är nu glada över att få presentera det fina resultatet! Undersökningen är gjord av Nannynu!.

Vi på Nannynu! är väldigt måna om våra kunder och vill alltid förbättra oss för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Därför anser vi det viktigt att lyssna på våra kunder för att därigenom få en inblick i hur de upplever oss, vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. Vi har nyligen genomfört en kundundersökning där 293 av våra 736 kunder tog sig tid och besvarade våra frågor. Tack till alla er som deltog, det uppskattar vi oerhört!

Vi är mycket stolta över kundundersökningens resultat och att 99,3 % av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta.  Nedan följer en sammanfattning av resultatet, i frågorna avser Nannynu! personalen på kontoret.

Vi gör kontinuerligt uppföljningar med våra kunder, om ni vill läsa mer om hur våra kunder upplever oss klicka här.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier