Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | maj 2, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvaktJoline är 18 år och studerar sista året på gymnasiet, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Joline är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Joline varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag tycker att det är roligt att jobba med barn för att de är så ärliga och glada hela tiden. Jag har alltid tyckt om att vara i närheten av barn för deras härliga och busiga energi smittar verkligen av sig. Blir alltid lika glad när jag hämtar på dagis och barnen kommer springandes emot en och ger mig en kram, det är en så härlig känsla.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Att jobba för Nannynu! känns verkligen så bra. Det känns bra att veta om att jag kan ringa dit när som helst för att fråga om tips och råd och att de gör allt för att hjälpa till. Jag uppskattar verkligen att Nannynu! lägger ner mycket tid på sina barnvakter och att de är så trevliga och hjälpsamma.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att man alltid ska lägga all fokus på barnen och se till att de alltid har det så roligt som möjligt! Sen ska man alltid vara påhittig, glad och lekfull också, det gör allt mycket roligare!

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier