Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | april 24, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Antonia är 19 år och studerar samhällsvetenskapliga linjen på Franska Skolans Gymnasium, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Antonia är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Antonia varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Jag har alltid varit barnkär och tycker att det är roligt att ha ett jobb där jag får vara kreativ. Det är spännande för varje gång jag passar barnen är annorlunda och jag har möjlighet att lära mig mycket av barnen. Att jag själv får vara lite barnslig ibland och leka lekar är ett stort plus.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Jag tycker om hur enkelt det är att jobba hos Nannynu!. Alla på kontoret är alltid otroligt trevliga!

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Tänk på vad du gillade när du var liten, samma lekar är roliga idag. Barnen kommer att uppskatta om du är positiv och entusiastisk. Visa dem nya saker, barn älskar ju att lära sig. Var kreativ!

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier