Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | april 17, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Maria är 22 år och studerar till Grundlärare med inriktning mot förskoleklass 1-3 vid Stockholms universitet, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Maria är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Maria varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Jag tycker det är kul att jobba med barn för att barn är väldigt roligt att arbeta med, men också för att det är väldigt lärorikt. Som barnvakt ställs jag även inför utmaningar genom att vara kreativ. Sen finns det inget bättre än när ett barn litar på dig och utstrålar sån oerhörd smittsam glädje.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

Jag tycker att det är kul att arbeta på Nannynu för att varje arbetstillfälle är en ny utmaning. Man lär sig alltid nya tips och trix för att göra det bästa för barnen. Vi får även en utbildning av Nannynu både i hur barn utvecklas, samt en hjärt- och lungräddningskurs mot barn. Det man lär sig när man arbetar för Nannynu är kunskap man har nytta av hela livet.

Ditt bästa tips till andra barnvakter? Mina bästa tips till andra barvakter är att det är bara din fantasi som sätter gränser för din kreativitet med barnen. Glöm heller inte bort att vara lyhörd till både barn och förälder, så hör med föräldrarna vad de tycker om aktiviteterna du och barnen kommer på och se om det går att genomföra. Samt god kontakt med Nannynu, så du känner dig trygg med de andra som arbetar där.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier