Vi expanderar till London med au pair och nannyverksamhet | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Vi expanderar till London med au pair och nannyverksamhet

Publicerat | april 12, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Vi expanderar till London med au pair och nannyverksamhet

Nannynu! au pair nanny childcare childminder London UK

Au pair och nannyverksamhet i London med Nannynu! Våra au pair och nannys har arbetat hos oss tidigare och är redan noga bakgrundskontrollerade. De är även utbildade med våra två utbildningar hjärt – och lungräddning och vår egen Nannycertifiering. Självklart fortsätter vi med succén att presentera våra kandidater med videoklipp, för ett enklare val för familjen. Eftersom de redan varit anställda hos oss vet vi att de är toppen hemma hos familjer och deras barn.


Nannynu! är marknadsledande enligt Svenska Dagbladet i Sverige. Behöver du hjälp i London med att hitta en duktig au pair eller nanny? Kontakta oss! Vi har möjlighet med våra kanaler att hitta de bästa kandidaterna för au pair och nannyjobb.

Läs mer om vår Londonverksamhet på vår nya hemsida
www.nannynu.co.uk 

Är du nyfiken på våra kandidater?
Läs mer om Hedvig som tar studenten i vår och är därefter redo att åka till London som au pair.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier