Jeanette Holm nominerad till framtiden kvinnliga ledare 2013 | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Framtidens kvinnliga ledare 2013

Publicerat | april 8, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Framtidens kvinnliga ledare 2013

Vår VD Jeanette Holm är nominerad till

Framtidens kvinnliga ledare 2013

Det är vi  stolta över, nedan kan du läsa mer om vad det innebär.

FRAMTIDENS KVINNLIGA LEDARE
För sjunde året i rad rankar Sveriges chefsorganisation Ledarna landets 75 främsta unga kvinnliga chefer. Vinnaren och listan med de 75 namnen över Framtidens kvinnliga ledare kommer att offentliggöras på en gala i Stockholm den 14 maj 2012. De nominerade är chefer och ledare som har åstadkommit stora resultat och förändringar inom sina respektive verksamheter. Chefslistan består av den nya generationens ledare som redan idag har nått framgång på arbetsmarknaden –ledare som kommer att vara med och påverka det svenska samhället i morgon. Med Framtidens kvinnliga ledare vill vi vända upp och ned på föreställningen om ledarskapet som en manlig arena.Vi vill lyfta fram goda exempel och inspiratörer – moderna ledare. Kvinnorna på listan är inte bara goda förebilder för andra unga kvinnor utan för alla som sitter på en ledande position. För researcharbete och kvalitetssäkring av listan ansvarar talangnätverket NovaAgentum.

Här kan du läsa mer

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier