Nannynu! expanderar till London | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! expanderar till London

Publicerat | april 5, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! expanderar till London

Behöver du hjälp i London? Nannynu! kan hjälpa till med en au pair eller nanny!

Nannynu! har fantastiska barnvakter, efter studenten åker en del utomlands och efterfrågan har funnits om vi inte kan starta upp i London. Nu gör vi detta! Under våren 2013 startar vi igång.

Varför anlita Nannynu! i London

Nannynu! har redan suveräna barnvakter som är utbildade och tränade av oss innan avresa till London. Inte nog med att de redan är bakgrundskontrollerade har de oftast arbetat hos oss i familjer tidigare och vi vet att de är toppen.

Läs mer om Nannynu! här

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier