Åk med Nannynu! som au pair eller nanny till London | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nannynu! expanderar till London

Publicerat | april 5, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nannynu! expanderar till London

Vill du åka som au pair eller nanny till London? Vi hjälper dig!

Nannynu! har fantastiska barnvakter, efter studenten åker en del utomlands och efterfrågan har funnits om vi inte kan starta upp i London. Nu gör vi detta! Under våren 2013 startar vi igång och söker kandidater som har dokumenterad erfarenhet av barn och vill spendera ett år i London – utvecklas i en härlig metropol tillsammans med Nannynu!

Varför åka med Nannynu! till London

Nannynu! har god erfarenhet av att matcha familjer och barnvakter, vi är störst i Sverige och vi kommer hjälpa dig introduceras till en passande familj i London. Vi är mycket noga med säkerhet och gör en säkerhetskontroll av både familj och kandidat.

Läs mer om Nannynu! här

 

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier