Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | mars 28, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Meagan är 19 år och studerar psykologi via ett college i Colorado, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Meagan är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Meagan varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
I have been babysitting for years now because I find it to be a rewarding and calm job, as well as very enjoyable! The best part is of course the children. Kids are really fun to be around and often say and do funny or cute things, which is really the highlight of babysitting.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
My experience with Nannynu! has been excellent! The company is great because it really takes the babysitters’ needs into consideration and matches us up with families that fit our schedules, locations, etc. It is also nice to have regularity in the days that I work, and to consistently babysit for the same families so that I am adjusted to their routines and schedules. I very much enjoy the families I babysit for that Nannynu! matched me up with.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Along with keeping the children safe and tending to their needs, a babysitter has to really be involved and engaged with the children. Be willing to be silly and playful, and actively play with them rather than just turning on the tv! It makes it much more fun for both the children and yourself, and shows the parents that you really care about your role as a babysitter.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier