Barnvakter klara för barnpassning åt familjer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nya barnvakter till Nannynu!

Publicerat | mars 28, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nya barnvakter till Nannynu!

Nannynu! träffar varje vecka nya kandidater. Här kan du läsa om några vi träffat den senaste veckan.

Amy, 24 år, flyttade till Sverige från Irland år 2011 och bor idag på Lidingö. Hon har sedan flytten hit arbetat som au pair i en familj med fyra barn i åldrarna tre till åtta år samt på en förskola i Stockholm. På sin fritid gillar Amy att träffa vänner, träna och måla. Som barnvakt är Amy påhittig och tycker att det är roligt att leka med barnen då hon menar att det ger henne mycket energi.

Therese är en tjej på 22 år som bor i Sollentuna och studerar till förskole-/lågstadielärare på Södertörns Högskola. Under utbildningen har Therese praktiserat på en förskola med barn i åldrarna ett till fem år samt i en lågstadieklass.  Hon är en bra barnvakt eftersom att hon tycker det är väldigt roligt att vara med barn, har stort tålamod, är pedagogisk och kan säga ifrån när det behövs.

Simone är en tjej på snart 18 år som bor i Enskede och studerar andra året på idrottsgymnasiet Atletica i Stadshagen. Simone har passat barn i två olika familjer med barn i åldrarna två till tolv år. Som barnvakt är hon glad, har mycket tålamod och lyssnar på barnen. På sin fritid gillar Simone att vara aktiv vilket hon får vara då hon spelar fotboll, hon tycker även om att umgås med vänner.

Annamarie, 47 år, bor i Enskede och kommer från Kalifornien, USA. Där arbetade Annamarie på ett dagcenter för barn i åldrarna ett till tio år samt som sjuksköterska. Nu studerar Annamarie SFI på distans och vill arbeta vid sidan om med barn, som barnvakt är Annamarie glad, lättsam och omhändertagande.

Minttu-Maria, 21 år, bor i Råcksta och studerar kulturvetarprogrammet med musikinriktning vid Stockholms Universitet. Hon har ett stort musikintresse och tycker mycket om att lyssna på pop, spela piano samt är även verksam i ett teaterprojekt. Minttu flyttade till Sverige från Finland för två år sedan och har sedan dess arbetat som au pair i en familj med två flickor på ett och fem år samt på en förskola med barn under två år. Minttu-Maria passar bra som barnvakt då hon är påhittig, pedagogisk och social.

Här kan du läsa mer om våra barnvakter

Behöver din familj en barnvakt kontakta oss genom att klicka här.

 

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Julia är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Julia gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier