Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm. | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | mars 20, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvakt


Sanaz är 19 år och studerar Samhällslinjen med inriktning juridik vid Östra Reals Gymnasium, utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Sanaz är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Sanaz varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer än 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?

Det är givande och jag  lär mig något nytt varje gång, både om barnen men även om mig själv. Dessutom känns det inte som att jag jobbar när jag sitter barnvakt på grund av att jag har det så roligt med barnen

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?

De på Nannynu är mycket engagerade i oss barnvakter och finns tillgängliga när vi har frågor eller funderingar. Dessutom gör kurserna och utbildningarna de erbjuder oss mer självsäkra när vi har hand om barnen. De är förstående och är noga med att barnvakterna trivs lika bra hos familjerna som familjerna trivs med sina barnvakter.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?

Lär känna barnen ordentligt för det är då det blir som roligast att jobba.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här
Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier