Nya barnvakter till Nannynu! | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Nya barnvakter till Nannynu!

Publicerat | mars 19, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Nya barnvakter till Nannynu!

Den senaste veckan har vi träffat dessa toppentjejer. Vi ser framemot att presentera nedanstående barnvakter till våra familjer.

Erika, 23 år, bor i Sundbyberg och studerar vid Stockholms Universitet. Hon är en aktiv tjej som älskar att spela fotboll och har förutom att själv spelat även coachat yngre barn. Erika är äldsta syskonet av sju och har hela sin uppväxt tagit hand om sina yngre syskon, förutom detta har hon även ofta passat sin guddotter. Som barnvakt är Erika energisk, ansvarstagande, glad och konsekvent.

Johanna, 20 år, är en glad tjej från Linköping som flyttade till Stockholm för ett år sedan. Hon och har stor erfarenhet av barnpassning då hon varit barnvakt hos ett flertal familjer med barn i åldrarna 1-10 år. Som barnvakt är Johanna kärleksfull, lyhörd och påhittig. På fritiden tycker Johanna om att träffa kompisar, laga mat och fika.

Ebba, snart 18 år, bor på Gärdet och studerar vid Östra Real. Ebba är väldigt barnkär och drömmer om att en dag bli barnmorska. På fritiden spelar hon mycket teater, tittar på film och umgås med vänner. Förutom att passa sina småsyskon har Ebba även varit barnvakt åt en familj i tre år. Som barnvakt beskrivs hon som trygg, lekfull och bra på att sätta gränser.

Catrine, 23 år, är en glad och sprallig tjej som bor vid Gullmarsplan och studerar till förskollärare. Catrines erfarenhet av barnpassning är stor då hon tidigare har passat sina yngre kusiner och nu i samband med studierna praktiserar på en förskola. Som barnvakt tycker Catrine att det är viktigt att vara aktiv och hitta på saker med barnen.

Ida, 22 år, bor i Vasastan och studerar juristprogrammet vid Stockholms Universitet. Efter gymnasiet vikarierade Ida på en förskola samt fritids under ett år med barn i åldrarna 2-9 år. Ida tycker mycket om att arbeta med barn och beskriver att hon får mycket energi av barnen. Som barnvakt är Ida påhittig, ansvarsfull och omhändertagande.

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier