Barnvakt berättar om extrajobb hos Nannynu! och barnpassning hos barnfamiljer i Stockholm | Nanny.nu
Nanny.nu

Barnpassning i världsklass – Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala – Barnvakt – Barnflicka – Babysitter

Veckans stjärnbarnvakt

Publicerat | februari 28, 2013 | Kommentarer inaktiverade för Veckans stjärnbarnvaktIsa studerar till lärare vid Stockholms universitet och utöver det jobbar hon som barnvakt hos Nannynu!

Isa, 22 år, är en av våra stjärnbarnvakter. Nedan berättar Isa varför hon valt jobbet som barnvakt, hur hon trivs med att arbeta för Nannynu! samt delar med sig av sina bästa tips till andra barnvakter. Nannynu! har i dagsläget mer 600 anställda barnvakter.

Varför tycker du att det är kul att passa barn och jobba som barnvakt?
Det fina med att vara barnvakt är att det inte känns som ett jobb. Jag får plocka fram en sida, en rolig och avslappnad sida av mig som inte alltid längre kommer fram i vardagslivet. Barn är fantastiska och dom behövs för att lysa upp vuxnas vardag. Att vara barnvakt är också en utmaning vilket gör att jag utvecklas både som person och i mitt framtida yrke.

Varför tycker du att det är kul att jobba på Nannynu!?
Nannynu finns alltid där, dom stöttar sina anställda till hundra procent. Dom förser oss med verktyg för att hantera olika situationer, motiverande mail, tips och påminnelser. Nannynu lägger ner tid och energi på sina anställda vilket gör att jag vill göra ett bra jobb, inte bara för mig men för företaget också. Dom har också givit mig chansen till att träffa mitt barnvaktsbarn som blivit min lilla bästa vän och därför är jag väldigt nöjd med det Nannynu gjort och fortsätter att göra för mig.

Ditt bästa tips till andra barnvakter?
Mitt bästa tips till andra barnvakter är att ha tålamod. Att alltid gå ner till barnets nivå och förklara och berätta så att dom förstår. Mitt jobb som barnvakt är att jag aldrig ska få barnet att känna sig dum eller bortgjord. Tålamodet ska finnas där oavsett hur situationen ser ut.

Vill du också jobba som barnvakt? Ansök här Läs mer om våra barnvakter

 • Dela

 • Kommentarerna är stängda.

  Nyheter på Nannynu!

  Läs de senaste nyheterna på Nannynu! här

  Kundundersökning

  99,4% kundnöjdhet. Under mars och april månad 2017 genomförde vi för tredje året i rad en kundundersökning med fina resultat. Resultatet visar bland annat att 99,4% av våra befintliga kunder gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. Undersökningen är gjord av Nannynu!.

  Veckans stjärna

  Sarah är veckans stjärna! Vi tycker det är viktigt att lyssna på våra barnvakter och höra om deras jobb med barnen. Varje vecka uppmärksammar vi en barnvakt lite extra. Läs mer om varför Sarah gillar sitt extrajobb som barnvakt. Vi har ca 1400 barnvakter på Nannynu!

  Utbildning, rekrytering & kvalitetskontroll

  På Nannynu! är säkerheten nummer ett! Barnvaktens säkerhetsmedvetenhet ska vara på högsta nivå och detta når vi genom rätt rekrytering, bakgrundskontroll och utbildning.

  Utmärkelser

  Nannynu! har genom åren fått fina utmärkelser. Sedan vi grundades år 2007 har vi fått flera utmärkelser. Utmärkelser

  Frågor och svar

  Ibland kan det vara första gången ni som familj tar hjälp av ett företag. Här har vi samlat frågor och svar på de vanligaste frågorna.
 • Kategorier